De Wereld is Klein, de gezelligheid is groot

Eten is genieten. Samen met vrienden en familie een waaier aan smaken ontdekken, vol unieke aroma’s en uitbundige kruidenmengelingen.

Kies je voor de ingetogen Japanse keuken? Of voor de pittige Thaise cuisine? Maak een culinaire reis rond de wereld in restaurant De Wereld Is Klein in Varsenare.

Wij bieden je een uniek concept, waarin je op één avond proeft van alle smaken die de wereldkeuken biedt.

Kies voor één van onze voordelige formules en ontdek tintelende geuren, unieke creaties en intense gerechten van over de hele wereld. Zin in een pizza of een verse salade?
Ook dat kan.

We denken ook aan jouw comfort én aan je portefeuille.

Je vindt bij ons ruime parkeergelegenheden, scherp geprijsde all-in formules en een grote, gezellige zaal waar je zeker jouw perfecte tafeltje vindt.

Infos

Wil je bij ons een bedrijfs- of familiefeest organiseren? Dat kan!

We verhuren een feestzaal met plaats voor 120 personen. Het is dé perfecte feestlocatie voor de regio Knokke-Heist, Oostende, Blankenberge, Jabbeke, Brugge, Gistel en Torhout.

Op reis gaan zonder het land te verlaten?

Je hoeft geen vliegticket te kopen of diep in je buidel te tasten. Dankzij onze scherp geprijsde formules ontdek je de wereld op je bord, tegen een vriendelijke prijs.

Bekijk hier een montage van De Wereld is Klein!

Evenementen

Vacatures

Kok (m/v)
Restaurant De wereld is klein is op zoek naar een enthousiaste kok, om onze keukenbrigade te versterken. Heb je ervaring met het werken in een professionele keuken en wil je deel uitmaken van een gezellig team? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur om te solliciteren een e-mail met je motivatie en C.V. naar:xiaqunmengxia@hotmail.be
Voor vragen kun je contact met ons opnemen via de gegevens op de contactpagina.

Medewerker bediening (m/v)
Op zoek naar een baan in de bediening in Varsenare (nabij Brugge)? Restaurant De wereld is klein is op zoek naar een gemotiveerde medewerker bediening. Je bent het visitekaartje naar onze gasten. We verwachten daarom een vriendelijke, enthousiaste instelling. Ben je gastvrij en vlot in de omgang met gasten en collega’s? Dan pas jij uitstekend binnen ons jonge team! Stuur om te solliciteren een e-mail met je motivatie en C.V. naar:xiaqunmengxia@hotmail.be
Voor vragen kun je contact met ons opnemen via de gegevens op de contactpagina.

Reglement

Heeft u een favoriete tafel?

Meldt dit bij uw reservering, dan houden we hier rekening mee. Helaas is het niet altijd mogelijk om iedereen van zijn/haar favoriete tafel te voorzien.
Bent u te laat of verhinderd?

Wij houden uw tafel 30 minuten voor u gereserveerd. Daarna zijn wij genoodzaakt deze vrij te geven, tenzij u telefonisch verwittigd dat u later komt.
(Huis)dieren, inclusief honden, zijn niet toegestaan.

Tijdens de coronaperiode, vragen we geen voorafbetaling, uw arrangement start op het moment van uw aankomst.

U ontvangt één rekening per tafel / reservering. Per persoon apart afrekenen is mogelijk.

Maar hou er rekening mee dat als één iemand cash betaald, de ganse groep cash betaald. Als één iemand met de kaart betaald, dan is iedereen van die groep verplicht om met de kaart te betalen. Dit tenzij er meerdere rekeningen (tafels) zijn.
Neemt u kinderen mee?

Gezellig! Houdt hen wel in de gaten, want ouders zijn altijd verantwoordelijk voor hun eigen kinderen.

Het is niet toegestaan om (restanten van) eten en drinken mee naar huis te nemen.

Restaurant De wereld is klein maakt gebruik van beeldregistratie. Deze beelden kunnen verstrekt worden aan politie en justitie.

U bent ten allen tijde zelf verantwoordelijk voor uw eigendommen.

De directie is niet aansprakelijk voor diefstal en/of verloren kledingstukken, tassen, telefoons, etc.
Elke gast betaalt bij De wereld is klein een vaste prijs o.b.v. leeftijd en de tijd dat hij/zij bij ons verblijft. Uitzonderingen zijn helaas niet mogelijk (ook niet indien er medische ingrepen zijn geweest)

Kunnen we na het eten blijven natafelen?

Lunch tijd is van 12u-14u, u heeft 2 uur arrangement voor eten, Keuken gesloten om 14 uur . Om 15uur wordt er dessert, koffie en thee geserveerd. Wenst u daarna uw tafel te verlengen, is mogelijk voor periodes van 1 uur.  5 euro extra gaan kosten p.p (5 euro voor de Frisdranken OF KOFFIE OF THEE) bij afrekening ziet u een tafel open time.
DINER tijd is van 18u-23u.

Een reservatie is slechts geldig indien u per mail of telefonisch een bevestiging krijgt van uw reservatie.